fbpx
Laiko planavimas – Planavimo Guru

Privatumo politika

Suprantame asmens duomenų apsaugos svarbą, todėl gerbiame ir saugome Jūsų privatumą ir asmens duomenis. Šioje Privatumo politikoje galite susipažinti su savo teisėmis bei informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi mūsų interneto svetainėje (nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate) ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, mes apgailestaudami prašome nesilankyti mūsų svetainėje ir nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

Naudojantis el. parduotuvės paslaugomis ir pirkimo krepšelio apmokėjimui per pasirinktą išorinį bankinių paslaugų teikėją ar elektroninių atsiskaitymų sistemą renkame Jūsų:

  • Vardą;
  • Pavardę;
  • Gyvenamosios vietos adresą (gatvę, namo numerį, buto numerį, miestą, pašto kodą);
  • Elektroninio pašto adresą;
  • Telefono numerį.

Jei nuspręstumėte susisiekti su mumis (elektroniniu paštu, telefonu ar  žinute socialiniuose tinkluose), mes užfiksuosime kreipimosi į mus faktą ir galime išsaugoti komunikacijos turinį kartu su jūsų kontaktiniais duomenimis ir mūsų atsakymais.

Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite „Slapukai“.

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO IR SAUGOJIMO TERMINAI

Pirkimo duomenų tvarkymas administruojant ir vykdant prekių užsakymus, grąžinant prekes: Apskaitos ir mokesčių dokumentai teisės aktų reikalavimų vykdymo pagrindu saugomi laikantis teisės aktuose numatytų terminų. Kiti pirkimo duomenys saugomi 5 metus nuo pirkimo operacijos atlikimo dienos.

Prašymų, skundų, užklausų ir atsiliepimų nagrinėjimas: 12 mėnesių nuo prašymo, skundo, užklausos ar atsiliepimo pateikimo dienos arba iki įstatymų nustatyto ieškinio senaties termino pabaigos, priklausomai nuo to, kuris terminas ilgesnis.

SLAPUKAI

Šioje svetainėje yra naudojami tik griežtai privalomi slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda rodyti mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą ir tvarkyti jūsų užsakymus. Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui.

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš mūsų interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Pateikti mums prašymą gauti patvirtinimą, ar mes tvarkome su jumis susijusius duomenis ir jei tvarkome, prašyti susipažinti su tvarkomais duomenimis ir su jais susijusia informacija;
  • Pateikti mums prašymą ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
  • Prašyti ištrinti informaciją, kurią turime apie jus, jeigu ją naudojame neteisėtai;
  • Pateikti mums prašymą apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi jūsų duomenys, ar duomenų jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (žr. www.ada.lt).
PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI IR GALIOJIMAS

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politiką. Pranešimas apie jos pakeitimus arba papildymus bus skelbiamas  svetainėje.

Įveskite paieškos užklausą ir spauskite Enter

Krepšelis